Na ndiqni në:

Maqedoni

Pensionet e Gushtit do të paguhen nga java e ardhshme

Botuar

  • македонски јазик

Fondi i sigurimit pensional se pagesa për pensionet e Gushtit do të fillojë të Martën (31 Gusht) kur do të jenë në dispozicion përmes rrjetit të bankomatëve dhe rrjetit tregtar.

Për personat që nuk përdorin karta, pagesa në sportelet në banka do të bëhet në faza, me qëllim që të mundësohet mbrojtje më e madhe e pensionistëve në kushtet e rrezikut nga KOVID-19. Pagesa në sportelet e bankave do të kryhet në katër grupe.

  • Për pensionet në lartësi deri 11.000 denarë, pagesa të kryhet më 31.08.2021 (e mаrtë);

  • Për pensionet në lartësi prej 11.001-14.000 denarë, pagesa të kryhet më 01.09.2021 (e mërkurë)

  • Për pensionet në lartësi prej 14.001-18.000 denarë, pagesa të kryhet më 02.09.2021 (e enjte);

  • Për pensionet në lartësi mbi 18.001 denarë, pagesa të kryhet më 03.09.2021 (e premte);

Сподели ја веста:

ИСТРАЖУВАЧКА АНКЕТА:

Дали користите PayPal?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена