Na ndiqni në:

Maqedoni

Katër ekspertë Gjermani të kyçen në hetimin për zjarrin në spitalin modular në Tetovë

Botuar

  • македонски јазик

Ekipi gjerman nga Shërbimi federal, që duhet të mbërrijë pas pararendësit të përfunduar këto ditë, paraprakisht është e përbërë nga katër veta, edhe atë nga dy krim teknikë dhe mjekë ligjorë për hulumtim të zjarreve dhe dy krim teknikë dhe mjekë ligjorë për matje laserike të hapësirave dhe fotografim.

Këtë e njoftoi zëdhënësi i Qeverisë Dushko Arsovski në pres konferencën e sotme, duke u përgjigjur në pyetjet gazetareske në lidhje me ekspertët gjerman të cilët do të kyçen në hetimin e zjarrit në spitalin modular në Tetovë.

Në MPB, siç informon ai, tashmë përgatitet mbështetje adekuate në formë të mjeteve, vizatimeve, planeve dhe informacioneve tjera relevante që munden të ndihmojnë në verifikimin e përbashkët të fakteve.

– Ekspertët gjerman do të punojnë bashkë me krim teknikët të MPB si mbështetje të PTHP gjatë hetimit për verifikimin e arsyeve të zjarrit në spitalin modular në Tetovë, drejtoi Arsovski.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена