fbpx
Na ndiqni në:

Maqedoni

Regjistri qendror me orar pune të zgjatur për paraqitje të aplikimeve për zgjedhjet lokale

Botuar

  • македонски јазик

Regjistri qendror, gjegjësisht zyrat rajonale të regjistrimit të dielën, të hënën, të martën dhe të mërkurën do të punojnë me kujdestari dhe orar të punës të zgjatur për shkak të afateve për paraqitjen e aplikimeve për zgjedhjet e ardhshme lokale.

Siç informojnë nga Regjistri qendror, të dielën më 12 Shtator do të punojnë nga ora 08:00 deri në orën 16:00, kurse të hënën më 13 Shtator, të martën më 14 Shtator dhe të mërkurën më 15 Shtator nga ora 08:00 deri në orën 20:00.

Të interesuarit informata plotësuese mund të marrin në Zyrën rajonale përkatëse të regjistrimit, ose në e-mail nëpërmjet kontakt formës së Regjistrit qendror.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена