Na ndiqni në:

Gostivari

Fëmijët e “Bashkarisht mundemi” shoqërohen me policinë e Gostivarit

Botuar

  • македонски јазик

Në ambientet e Shoqatës për Persona me Aftësi të veçanta “Bashkarisht mundemi” në Gostivar, sot u zhvillua një tubim argëtues dhe interesant. Mysafirë të fëmijëve të shoqatës ishin zyrtarë policorë nga Departamenti i Punëve të Brendshme të Gostivarit dhe nga Departamenti për parandalim nga Sektori për Punë të Brendshme Tetovë.

Punonjësit e policisë i njoftuan fëmijët, me natyrën dhe karakterin e përgjegjësive të tyre të përditshme profesionale dhe me pajisjet që përdorin për kryerjen e tyre praktike. Gjithashtu fëmijëve iu dhanë dhurata të përshtatshme, si shprehje e kujdesit dhe respektit të MPB-së për të gjithë qytetarët në mënyrë të barabartë dhe veçanërisht për personat me aftësi të veçanta.

“Fëmijët e përmendnin shpesh policinë dhe donin të takoheshin me policët dhe të shoqëroheshin me ta, për të parë se janë njerëz të mirë, që janë në shërbimin tonë dhe për mbrojtjen tonë. Ne kemi pasur një bashkëpunim të tillë edhe më herët, gjegjësisht fëmijët kanë qenë mysafirë në Komisariat dhe ka qenë edhe një shoqërim i bukur. Do të shfrytëzoj rastin t’u bëj thirrje të gjithë personazheve publike që gjithmonë kemi nevojë për mbështetje morale, t’i pranojnë fëmijët me nevoja të veçanta, ne ndajmë jetën me këta fëmijë”, tha kryetari i Shoqatës, Shpendi Salija.

Vizita e Shoqatës për Persona me Aftësi të Kufizuara “Bashkarisht mundemi” ishte pjesë e bashkëpunimit shumëvjeçar të suksesshëm të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar me organizata dhe shoqata të tilla dhe të ngjashme në këtë zonë.

Сподели ја веста:

ИСТРАЖУВАЧКА АНКЕТА:

Дали користите PayPal?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена