Na ndiqni në:

Maqedoni

Sot dhe nesër pagesa e ndihmës sociale

Botuar

  • македонски јазик

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale bën të ditur se sot filloi pagesa e të drejtave nga mbrojtja sociale, e fëmijëve dhe civile për muajin nëntor 2021.

Shfrytëzuesit e kartave të debitit do të mund të tërheqin para në bankomatet e bankave, t’i përdorin fondet për pagesa pa para në rrjetin e shitjeve ose përmes bankingut elektronik dhe celular nga dita e sotme, 2 dhjetor 2021.

Për të shmangur bllokimet para bankave dhe për t’iu ofruar mbrojtje më të madhe përfituesve të ndihmës financiare në kushte rreziku nga virusi KOVID-19, për përdoruesit që nuk përdorin karta, pagesa do të bëhet në 2 grupe në të gjitha degët dhe degët e bankave të hapura, sipas rendit alfabetik të vendosur, sipas shkronjës së parë të mbiemrit, si më poshtë:

-02.12.2021– А, B, V, G, D, Gj, E, Zh, Z, X, I, J, K, L, LL.

-03.12.2021– М, N, Nj, O, P, R, S, T, Q, U, F, H, C, Ç, XH, SH.

Ministria e punës dhe politikës sociale rikujton për obligimin e mbajtjes së maskave dhe mbajtjes së distancës fizike prej 2 metra.

Сподели ја веста:

ИСТРАЖУВАЧКА АНКЕТА:

Дали користите PayPal?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена