fbpx
Na ndiqni në:

Maqedoni

Sot dhe nesër pagesë e të drejtave të mbrojtjes sociale

Botuar

  • македонски јазик

Ministria e punës dhe punës sociale njoftoi se pagesa e të drejtave të mbrojtjes sociale, femijërore dhe civile është duke rrjedhur për muajin Gusht 2021. Shfrytëzuesit e të drejtave monetare të cilët posedojnë kartelë debitore do të mund të ngrejnë para të gatshme në bankomatet e bankave, t’i shfrytëzojnë mjetet për pagesa pa para në dorë në rrjetin e shitjeve ose nëpërmjet bankës elektronike dhe mobile nga sot, 6 Shtator 2021.

Shfrytëzuesit që nuk i përdorin këto kartela, do të mund t’i ngrejnë mjetet e tyre në dy grupe, sipas rendit alfabetik edhe atë:

06.09.2021– A, B, C,Ç, D, DH, E, Ë, F, G,H, I, J, K, L, LL

07.09.2021– M, N, NJ, O, P, Q, R, RR, S, SH, T, TH, U, V, X, XH, Y, Z, ZH

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена