Na ndiqni në:

Maqedoni

Sot dhe nesër pagesa e ndihmës sociale

Botuar

  • македонски јазик
Shfrytëzuesit e të drejtës së të hollave që posedojnë kartë debiti sot (3 janar) do të mund të tërheqin para në bankomatet e bankave, t’i përdorin fondet për pagesa pa para në rrjetin e shitjeve ose përmes bankingut elektronik dhe celular, njofton Ministria e Punës dhe Çështjeve Sociale.
Për shfrytëzuesit që nuk përdorin karta, pagesa do të bëhet në 2 grupe në të gjitha degët dhe degët e hapura të bankave, sipas rendit alfabetik të vendosur, sipas shkronjës së parë të mbiemrit:
– 03.01.2022 (e hënë) – A, B, C, Ç, D, DH, E, Ë, F, G, Gj, H, I, J, K, L, LL
– 04.01.2022 (e martë) – M, N, NJ, O, P, Q, R, RR, S, SH, T, TH, U, V, X, XH, Y, Z, ZH

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена