Na ndiqni në:

Gostivari

Dy persona të akuzuar për vjedhje të rëndë në stacionin e autobusëve në Gostivar

Botuar

  • македонски јазик

Prokurori publik nga Prokuroria Themelore Publike Gostivar ka ngritur aktakuzë në gjykatën kompetente kundër dy personave, njëri prej të cilëve akuzohet për veprën penale – Vjedhje e rëndë nga neni 236 paragrafi 1 të Kodit Penal, ndërsa tjetri akuzohet se ka ndihmuar në kryerjen e të njëjtin krim.

“E akuzuara 28-vjeçare, banore e fshatit Vërtok, më 07.09.2021 ka kryer vjedhje në objektin e stacionit të autobusëve në Gostivar. I pandehuri i dytë, 62 vjeç e ka ndihmuar duke i dhënë këshilla dhe udhëzime se si të kryente krimin. Ai si punonjës i të dëmtuarit i ka treguar të pandehurit se ku janë çelësat e lokalit. Të dy së ​​bashku kanë shkuar në biletarë, ku e pandehura ka marrë fillimisht në mënyrë të paligjshme një celular iPhone 5 dhe më shumë çelësa. Pasi nuk ka gjetur çelësin e përshtatshëm për ta zhbllokuar derën e njërës biletari, ajo fizikisht e ka hapur derën dhe i ka marrë 5000 denarë në prerje të ndryshme”, kanë thënë nga Prokuroria publike.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена