fbpx
Na ndiqni në:

Gostivari

Aksioni ekologjik “Pastrim i fundjavës” në Gostivar, thirrje qytetarëve që të përfshihen

Botuar

  • македонски јазик

Në 26 komuna të vendit, përfshirë edhe Gostivarin, do të zbatohet aksioni mjedisor “Pastrim i fundjavës 2022”. Aktiviteti organizohet nga kompania Men & Mountain në partneritet me Pivara Shkup dhe Pakomak, ndërsa në Gostivar do të mbështetet nga pushteti lokal.

Më 7 maj në Gostivar do të pastrohet në disa lokacione: te shkolla ekonomike, spitali i përgjithshëm, tregu i qytetit dhe Qendra e Kulturës.

“Qëllimi është grumbullimi i sa më shumë mbeturinave të cilat më pas do të dërgohen në PAKOMAK apo stacionin lokal të mbeturinave. Me çdo 10 kg mbetje, kontribuon në mbjelljen e pyjeve të reja aksesore “MALI ME DIELL” – monumente të gjelbërta kombëtare që do të rriten çdo vit. Pastrim i fundjavës 2022, është një nga aktivitetet që ne kryejmë për të kontribuar në rritjen e ndërgjegjësimit të publikut për nevojën e grumbullimit dhe riciklimit të mbetjeve dhe për të pasur një ndikim pozitiv në mbrojtjen e mjedisit.” , informojnë organizatorët duke ju bërë thirrje qytetarëve që të përfshihrn në aksion masovikisht.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена