Na ndiqni në:

Gostivari

Gjimnazistët nga Gostivari në konferencën e UNICEF-it kushtuar fëmijëve

Botuar

  • македонски јазик

Një grup gjimnazistësh nga shkolla e mesme e Gostivarit, së bashku me profesoreshën e informatikës, Biljana Shterjovska, ishin pjesë e konferencës së organizuar nga UNICEF në Shkup me temën “Marrëdhënia mes mirëqenies së fëmijëve dhe arritjeve të tyre”.

Gjimnazistët prezantuan lojën e tyre edukative kompjuterike të dedikuar për fëmijët parashkollorë.

“Në konferencë morën pjesë profesoresha e informatikës dhe studentët që ishin pjesë e projektit “Të rinjtë për Fëmijët”. Nxënësit tanë prezantuan produktin përfundimtar – lojën edukative kompjuterike të krijuar për fëmijët parashkollorë, e cila ishte rezultat i edukimit nga ana e Qendrës për të Drejtat e Njeriut dhe Zgjidhjes së Konflikteve dhe punës ekipore të gjimnazistëve tanë (Mirjana Arsenoska, Marija Sergievska, Antonio Naumçeski, Nikola Gostovic, Stefan Sergievski, Zoran Gjorgjijeski, Viktorija Serafimoska, Stefan Vasileski, Ikra Jakupi, Drilon Rustemi, Era Fejzullai, Altina Selmani, Vesa Murati, Ezan Fetaji, Gonxhe Ameti, Lazim Xhaferi)”, thonë nga shkolla.

Konferenca e UNICEF-it u organizua në bashkëpunim me Qeverinë dhe Ambasadën Britanike në Shkup.

Сподели ја веста:

ИСТРАЖУВАЧКА АНКЕТА:

Дали користите PayPal?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена