fbpx
Na ndiqni në:

Gostivari

Kryetarët e komunave të Pollogut në seancë: Ta bëjmë rajonin më tërheqës për investitorët

Botuar

  • македонски јазик

Kryesuesit e komunave të Pollogut dje mbajtën seancën e Këshillit për zhvillim të rajonit planor të Pollogut në të cilin u miratuan disa konkluzionet dhe vendimet lidhur me zhvillimin rajonal. Siç informojnë nga Këshilli, ndër dokumentet e miratuara janë: raporti vjetor për zbatimin e programit për zhvillimin e rajonit planor të Pollogut 2021-2026, Plani i Veprimit për vitin 2022, Plani Financiar për vitin 2022 dhe të tjera.

“Në këtë mbledhje, si kryetar i Këshillit, ritheksova nevojën për realizimin e projekteve zhvillimore dhe miratimin e planeve financiare të kësaj qendre për vitin e ardhshëm. Diskutuam edhe kërkesën e Kompanisë së Menaxhimit të mbeturinave Rusino, si dhe një sërë çështjesh të tjera që do të zgjidhen në bashkëpunim me bashkinë dhe Ministrinë e ekokogjisë. U fol edhe për themelimin e Këshillit për Mbrojtje Sociale si dhe prezantimin e udhëtimit studimor në BE nga eksperti i jashtëm i MPL-së, i cili në të njëjtën kohë kaloi me mbështetjen e të gjithë anëtarëve të Qendrës. Së bashku ta bëjmë rajonin tonë fitimprurës, më tërheqës për investitorët dhe më të mirë për qytetarët tanë!”, tha kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami.

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена