Na ndiqni në:

Maqedoni

Pasaportat e skaduara do të vlejnë deri në fund të vitit

Botuar

  • македонски јазик

Ministria e punëve të brendshme i informon shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut se në përputhje me Ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për dokumentet e udhëtimit të shtetasve të Republikës së Maqedonisë së Veriut në “Gazetën zyrtare të Republikës së Maqedonisë së Veriut” nr. 122/2021 më 03.06.2021 që hyri në fuqi më 11.06.2021, kurse do të fillojë me implementim nga 01.07.2021, vlefshmëria e pasaportës, pasaportës diplomatike dhe pasaportës zyrtare, afati i së cilës është i skaduar, gjegjësisht skadon pas 31 Korrik 2020, vazhdohet deri më 31 Dhjetor 2021.

Përkatësisht, ndryshimi i Ligjit për dokumente udhëtimi është i bërë me qëllim të ju dilet në ndihmë nevojës së një numri të madh të qytetarëve tanë të cilët për shkak të pandemisë, masat restriktive, karantinë dhe kushteve tjera të vështirësuara, në vendin tonë, por edhe jashtë tij, në diasporë, ishin të penguar t’i vazhdojnë dokumentet e tyre në kohë.

Сподели на:
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени работни места во Полог:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена

error: Содржината е сопственост на Gostivarpess.mk!