Na ndiqni në:

Gostivari

Urdhër dënimi për shkatërrim të një vule përmbarimore në Gostivar

Botuar

  • македонски јазик

Prokuroria themelore publike Gostivar deri te gjykata kompetente paraqiti Propozim për nxjerrje të urdhërit penal kundër një personi për vepër penale – Heqje ose dëmtim të vulës zyrtare ose shenjës nga neni 389 paragrafi 1 nga Kodi penal.

I akuzuari, më 19 Korrik ka hequr vulë zyrtare nga person zyrtar i autorizuar – përmbarues për sigurim të automjetit motorik Mercedes, i përmbaruar për shkak të borxhit të pa paguar ndan një banke. Vula ka qenë e vendosur mbi veturën pas kërkesës së parashtruar për përmbarim dhe vendimin nga viti 2009 nga Gjykata themelore Gostivar. Prokurori publik propozoi të akuzuarit për veprën e kryer t’i shqiptohet dënim me kusht me dënim të miratuar burg prej tre muaj.

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена

error: Содржината е сопственост на Gostivarpess.mk!