Na ndiqni në:

Gostivari

Të dënuar shoferë të pirë dhe pa patentë shoferi në aksionin javor në Gostivar

Botuar

  • македонски јазик

SPB njoftoi se në kuadër të kontrollit të vazhdueshëm dhe aktiviteteve tjera për zbulimin dhe sanksionimin e personave që drejtojnë automjete pa patentë shofer, dje (9 janar) janë regjistruar 8 persona (Tetovë-6 dhe Gostivar-2) të cilët nuk kanë patentë valide, 5 shoferë në gjendje të alkoolizuar (Tetova-1 dhe Gostivar-4), 3 vozitës fillestarë (Tetova-1 dhe Gostivar-2) të cilët nuk kanë respektuar kufizimet ligjore të parapara për këtë kategori të pjesëmarrësve në komunikacion dhe llojet tjera të kundërvajtjeve.

Për të gjithë shkelësit janë përgatitur parashtresat e duhura, njofton policia.

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена