Na ndiqni në:

Gostivari

KONKURS për poezi nga autorë të rinj

Здружението за култура и заеднички вредност „КРИК 094 “ од Гостивар, објавува конкурс за млади поети.

Botuar

  • македонски јазик

Shoqata për kulturë dhe vlera të përbashkëta “KRIK 094” – Gostivar shpall konkurs për poetë të rinj, në kuadër të projektit “Pena të reja poetike” – Vargjet ndërtojnë ura”.

  • Të drejtë për pjesëmarrje kanë poetë të moshës nga 16 deri 35 vjeç, të cilët shkruajnë poezi në gjuhën maqedone, shqipe dhe në gjuhën turke.
  • Në konkurs merret pjesë me dërgimin e një krijimi poetik në gjuhën amë. Tema është e lirë.
  • Krijimet duhet të dërgohen në e-mail: [email protected] më vonë deri më 5 Gusht. Bashkë me krijimin, autorët duhet të dërgojnë edhe të dhënat e tyre: emër dhe mbiemër, mosha, adresa e banimit dhe numër telefoni për kontakt.
  • Krijimet më të mira poetike që do t’i zgjedh komisioni profesional, do të jenë të përkthyera në të tre gjuhët (gjuhën maqedone, shqipe dhe turke) dhe do të botohen në përmbledhjen tregjuhësore të përbashkët.
  • Autorët e zgjedhur do të fitojnë një ekzemplar të përmbledhjes dhe lëvdatë.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена