fbpx
Na ndiqni në:

Gostivari

Kontrolle do të ketë rregullisht, të kenë kujdes edhe drejtuesit e automjeteve edhe këmbësorët – apelon policia

Botuar

  • македонски јазик

Zyrtarët policorë të SPB-së Tetovë edhe dje (9 shkurt) nga ora 15:00 deri në ora 20:00 kanë kryer aksion kontroll të drejtuesve të mjeteve të cilët nuk u japin përparësi, përkatësisht përparësi kalimi këmbësorëve.

Gjatë kontrollit, i cili në vazhdimësi është realizuar në këtë zonë në muajin e kaluar dhe këtë muaj, janë zbuluar dhe sanksionuar gjithsej 26 shkelje (Tetova-23 dhe Gostivar-3). Për të gjithë drejtuesit e mjeteve kundërvajtëse janë përgatitur për kundërvajtje të parapara me ligj dhe do të përballen me gjoba përkatëse. Gjithashtu janë zbuluar dhe sanksionuar 15 lloje të tjera të kundërvajtjeve në trafik.

“Kontrollet do të vazhdojnë, ndërsa drejtuesit e mjeteve SPB Tetovë përsëri i udhëzon që t’u japin përparësi këmbësorët, të respektojnë sinjalistikën e vendosur dhe të jenë jashtëzakonisht të kujdesshëm dhe të përgjegjshëm ndaj pjesëmarrësve të tjerë në komunikacion. Kujdes maksimal u këshillohet edhe këmbësorëve, sidomos kur “lëvizin në rrugë apo rrugë që nuk kanë trotuare të formësuara, por edhe si i kalojnë rrugët pa vendkalime të shënuara për këmbësorë”, apelon policia.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена