fbpx
Na ndiqni në:

Maqedoni

Nga sot buka, vaji dhe mielli në shitje me çmimet e blerjes

Botuar

  • македонски јазик

Nga sot buka, vaji dhe mielli i llojit 400 do të shiten me çmimin e blerjes, ndërsa për produktet e tjera ushqimore bazë marzhi ulet në 4 për qind në tregtinë me shumicë dhe në tre për qind në tregtinë me pakicë.

Vendimi për kushte të veçanta për tregtimin e mallrave të caktuara tashmë është publikuar në Gazetën Zyrtare dhe do të jetë i vlefshëm deri më 31 maj.

Ministria e Ekonomisë bën të ditur se si masë e përkohshme ndalohet eksporti i naftës, ndërsa kjo ka mundësi të ndodhë edhe me miellin, misrin dhe grurin. Vlerësohet se në periudhën 1-8 mars nga vendi janë eksportuar 330 tonë naftë.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена