Na ndiqni në:

Gostivari

Mbi 1.600 kompani dhe 2.876 qytetarë në listën e borxhlive për taksa, pagesa, doganat…

Botuar

  • македонски јазик

Drejtoria e të ardhurave publike e shpalli  listën e re të borxhlive, për borxhet e deri më 31.01.2021 dhe të pa paguara deri më 30.04.2021 mbi bazë të DDV, taksa të fitimit, taksë personale të të ardhurave, pagesa të sigurimit social të obligueshëm, akciza dhe doganat, për të cilat shuma e përgjithshme e borxhit është: deri 120.000 denarë për personat fizik dhe ushtruesit individual të veprimtarive dhe më të lartë se 300.000 denarë për personat juridik.

Në listën e borxhlive janë 1.685 persona juridikë dhe 2.876 persona fizik. Borxhi i përgjithshëm është 8.667.220.130 denarë.

 

Сподели на:
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени работни места во Полог:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена

error: Содржината е сопственост на Gostivarpess.mk!