Na ndiqni në:

Maqedoni

Dukshmëri e zvogëluar për shkak të mjegullës dhe rrugë kryesisht me lagështirë

Botuar

  • македонски јазик

Qarkullimi në rrugët shtetërore është i pandërprerë, në rrugë kryesisht me lagështirë. Ulje e dukshmërisë për shkak të mjegullës prej 30-40 metra në rrugën fshati Gajre – Tetovë, nga 50-100 metra në rrugën Shkup – Tetovë – Gostivar, nga 100-150 metra në rrugën Stracin – Kumanovë, nga 30-50 metra në vazhdim. qafa malore e Bukovës dhe deri në 50 metra në qafën malore Gjavato, njofton AMSM.

Intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

AMSM rekomandon rregullim të shpejtësisë, respektim të sinjalistikës së vendosur në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht ka të bëjë me segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Për shkak të depërtimit sot në periudhën prej orës 11:00 dhe 14:00, komunikacioni në magjistralen A2 Kërçovë – Ohër, në pjesën Presekë – Pesoçan do të jetë me ndërprerje për 10 deri në 15 minuta, njofton AMSM.

Në rrugën A2 Sveti Nikollë – Miladinovci 10 km përballë Miladinovcit për shkak të rrëshqitjes së dheut dhe rrëshqitjes së madhe komunikacioni është ridrejtuar vetëm në një shirit në gjatësi prej 150 metra. Në vendngjarje është vendosur sinjalistika përkatëse e trafikut. AMSM rekomandon lëvizje të kujdesshme për pjesëmarrësit në trafik.

Nga AMSM informojnë se komunikacioni në rrugën R1402 Strumicë – Mokrino – Smolari afër burimeve të Mokrinos është në ndërprerje për shkak të mbingarkesës së rrugës dhe vërshimeve. Ekipet e N.P. “Makedonija pat” po punojnë në pastrimin e rrugës dhe normalizimin e qarkullimit.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена