Na ndiqni në:

Gostivari

Namik Durmishi i zgjedhur për zëvendës kryetar i Gostivarit

Botuar

  • македонски јазик

Këshilli i Komunës së Gostivarit në seancën e sotme e votoi këshilltarin Namik Durmishi nga Aleanca/Alternativa për zëvendës kryetar i Gostivarit. Zëvendësin e propozon kryetari, kurse ai sipas rregulloreve ligjore duhet të jetë nga rradhët e këshilltarëve.

“Për njeri i cili do t’më zëvendësojë gjatë mungesës e propozoj profesorin Namik Durmishi, i përgaditur dhe profesionistë, njeri që meriton jo vetëm të jetë zëvendës, por edhe kryetar”, tha Taravari.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

ANKETIMI

По кој модел на настава треба да започне второто полугодие во училиштата?

Резултати од анкетата

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена