Na ndiqni në:

Çfarë, ku, si?

Laborator i ri i specializuar në Gostivar për teste PCR dhe antigjene për kovid- ROJAL MEDIKA MIKRO

Botuar

  • македонски јазик

Në laboratorin e ri të specializuar ROJAL MEDIKA MIKRO në Gostivar, që filloi me punë më 13.08.2021, me test me siguri të lartë, mundeni shpejt dhe lehtë të testoheni për infeksionin momental me virusin që shkakton sëmundje Covid-19 ose prank të antitrupave IgG S, që është me rëndësi qenësore për shëndetin e njerëzve.

Laboratori ROJAL MEDIKA MIKRO posedon certifikatë për akreditim. PCR-testet e nxjerrur që bëhen sipas standardit të pranuar ndërkombëtarisht dhe i plotësojnë kriteret më të larta për kualitet – janë të pranuara për udhëtime gjithkund nëpër botë.

  • Rezultate nga PCR testet fitohen për 4 orë, çmimi i PCR-testit është 2.500 denarë.
  • Rezultatet nga testet e shpejta fitohen për 15 minuta, çmimi për test të shpejt antigjen është 1.200 denarë.

Laboratori ROJAL MEDIKA MIKRO ndodhet në rrugën JNA nr. 453, në daljen e Gostivarit kah Kërçova dhe Shkupi.

“Laboratori special ROJAL MEDIKA MIKRO është në mënyrë aktive e kyçur në përgjigjen globale të pandemisë “Kovid-19”. I disponueshëm, i shpejtë dhe i sigurt me kualitet të lartë është me rëndësi qenësore për shëndetin e njerëzve dhe hap i rëndësishëm në luftën kundër Covid-19″, theksojnë nga ROJAL MEDIKA MIKRO.

Informacione dhe caktim të termineve për Covid-19 test në:

042 242 779

(Shpallje komerciale)

Сподели ја веста:

ИСТРАЖУВАЧКА АНКЕТА:

Дали користите PayPal?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена