Na ndiqni në:

Gostivari

813 raste të reja pozitive të kovidit në vend, Gostivari me 9 të sapoinfektuar dhe i raportuar një person i vdekur

Botuar

  • македонски јазик
Në 24 orët e fundit janë bërl 5.165 teste, kurse janë regjistruar 813 raste të reja të KOVID-19, informon Ministria e shëndetësisë. Nëpër rajone:
• Shkup – 549
• Manastir – 49
• Kumanovë – 40
• Kavadar – 25
• Ohër – 20
• Strumicë – 17
• Prilep – 16
• Shtip – 11
• Strugë – 10
• Gostivar dhe Veles – nga 9
• Gjevgjeli – 7
• Koçan – 6
• Resnjë dhe Vinicë – nga 5
• Kriva Pallankë, Radovish, Dellçevë dhe Probishtip – nga 4
• Tetovë, Kërçovë, Negotinë, Berovë dhe Dibër – nga 3
• Demir Hisar – 2, Sveti Nikole dhe Vallandovë – nga 1
Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 6 persona të vdekur: 3 të vdekur nga Shkupi (56, 74 dhe 78vjet) dhe një i vdekur nga Tetova (78), Vallandova (58) dhe Kërçova (78). Personat e raportuar kanë ndërruar jetë në spital.
Sipas Regjistrit të të Vdekjeve me Diagnozë KOVID-19 nga Moj Termin, janë raportuar 4 persona, 2 të vdekur nga Tetova (i huaj) dhe nga një i vdekur nga Kërçova dhe Gostivari, të cilët kanë vdekur në periudhën prej 27 – 29.12.2021. Të vdekurit janë të moshës 57 deri në 68 vjeç. Nga të raportuarit 2 persona kanë vdekur në spital dhe 2 në shtëpi.
Janë regjistruar 998 pacientë të shëruar nga:
• Shkupi – 498
• Prilep – 105
• Manastir – 58
• Ohër dhe Strumicë – nga 38
• Veles – 27
• Kërçovë – 22
• Kavadar – 21
• Gjevgjeli dhe Vallandovë – nga 20
• Kumanovë dhe Resnjë – nga 18
• Shtip – 16,
• Negotinë – 15
• Kriva Pallankë – 11
• Radovish dhe Dellçevë – nga 10
• Sveti Nikole – 9
• Makedonski Brod – 8
• Tetovë dhe Bogdanci – nga 7
• Koçan – 6
• Demir Hisar – 4
• Gostivar dhe Krushevë – nga 3
• Strugë dhe Makedonska Kamenica  – nga 2
• Vinicë dhe Berovë – nga 1

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена