Na ndiqni në:

Gostivari

Paqeta të Vitin të Ri për nxënësit nga shoqata “Dora e ngrohtë” Gostivar

Botuar

  • македонски јазик

Shoqata humanitare “Dora e ngrohtë” në prag të Vitit të Ri gëzon nxënësit e shkollës fillore “Ismail Qemali” në Gostivar. Shoqata ka dhuruar rreth 80 pako për Vitin e Ri, të dedikuara për paralelet e veçanta dhe nxënës të tjerë.

“Duke qenë se jemi ende në pandemi dhe gjithmonë i japim prioritet shëndetit të fëmijëve, dhuratat i dërgojmë vetëm në sallë dhe më pas shpërndarja do të bëhet nga mësuesit. Këto pako ofrohen me ndihmën e donatorëve të cilëve u shprehim mirënjohjen tonë”, tha Mimoza Lumani, kryetare e Shoqatës.

Drejtoresha e shkollës, Shpresa Useini, tha se shoqata “Dora e ngrohtë” gjithmonë ka treguar kujdes të veçantë për nxënësit, e veçanërisht për fëmijët me nevoja të veçanta, për çka ka shprehur mirënjohjen në emër të të gjithë punonjësve.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена