Na ndiqni në:

Gostivari

Të sapoinfektuar me kovid 1.171 person në 24 orët e fundit

Botuar

  • македонски јазик
Në 24 orët e fundit janë bërë 7.932 testime, kurse janë regjistruar 1.171 raste të reja të KOVID-19:
• Shkup – 641
• Manastir – 134
• Ohër – 54
• Prilep – 48
• Kumanovë – 39
• Kavadar – 34
• Shtip – 33
• Gostivar – 26
• Strumicë – 23
• Tetovë – 21
• Veles – 20
• Krushevë – 16
• Koçan – 14
• Gjevgjeli – 13
• Kërçovë dhe Strugë – nga 8
• Kriva Pallankë dhe Resnjë – nga 6
• Vinicë – 5
• Negotinë dhe Probishtip – nga 4
• Sveti Nikole dhe Berovë – nga 3
• Demir Hisar dhe Dojran – nga 2
• Vallandovë, Kratovë, Bogdanci, dhe  Makedonski Brod – nga 1
Gjatë 24 orëve të kaluara janë regjistruar 6 persona të vdekur: 4 persona të vdekur nga Shkupi (69, 77, 84 dhe 91 vjet) dhe nga një person i vdekur nga Manastiri (78) dhe Vallandova (77). Personat e raportuar kanë vdekur në spital. Në përputhje me Regjistrin e të vdekurve me diagnozë KOVID-19 nga Moj Termin, janë paraqitur 4 persona, nga një person nga Kërçova, Gostivari, Tetova dhe Kumanova, të vdekur në periudhën prej 16.12.2021 deri 05.01.2022. Të vdekurit janë në moshë prej 48 deri 83 vjet. Nga të raportuarit 2 persona kanë ndërruar jetë në spital dhe 2 persona në shtëpi.
Janë regjistruar 204 pacientë të shëruar nga:
• Shkupi – 120
• Manastiri – 23
• Gjevgjelia – 9
• Resnjë – 8
• Prilep dhe Koçan – nga 6
• Kavadar dhe Veles – nga 5
• Kumanovë, Strugë dhe Makedonski Brod – nga 4
• Ohër – 3
• Shtip – 2
• Strumicë, Kërçovë, Negotinë, Sveti Nikole dhe Bogdanci – nga 1

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена