Na ndiqni në:

Maqedoni

Të shpallura rezultatet nga konkursi për bursa studentore, fituesit ti dërgojnë kontratat deri të martën

Botuar

  • македонски јазик

Ministria e arsimit dhe shkencës i shpalli rezultatet nga konkursi për ndarje të bursave studentore për vitin akademik 2021/2022.

Në shpalljen e listave të fituesve të kategorive të ndryshme të bursave, MASH informon se studentët që janë marrë me të drejtën e shfrytëzimit të bursës studentore duhet të shtypun dhe të plotësojnë tre shembuj të kontratës për bursën adekuate dhe bashkë me kopje të xhiro llogarisë personale, më së voni deri të martën, 30 Nëntor 2021, t’i dërgojnë deri te Ministria e arsimit dhe shkencës – direkt në regjistrin e MASH ose nëpërmjet postës – dërgesë e rekomanduar me fletë kthyese në adresë: bul. “Shën Kirili dhe Metodij” nr. 54, 1000 Shkup.

Fituesit e bursave që nuk do të dërgojnë kontratë në afatin e parashikuar do të llogaritet se heqin dorë nga e drejta e shfrytëzimit të bursës.

Kandidatët e refuzuar, nga ana tjetër, do të kenë mundësi për ankesë ne afat adekuat, pasi në adresën që e kanë cekur gjatë aplikimit do të fitojnë vendim nga MASH në të cilën do të jetë e shënuar arsyeja për shkak të së cilës aplikimi nuk është i pranuar.

Kandidatët e pakënaqur mund të dërgojnë ankesë (kundërshtim) në studentski.stipendii@mon.gov.mk 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Анкета

Дали ги поддржувате предлог мерките за вработените во јавните институции (сертификат за вакцина, ковид-тест или потврда за прележаност)?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена

error: Содржината е сопственост на Gostivarpess.mk!