fbpx
Na ndiqni në:

Maqedoni

Nga e marta e ardhshme pagesë e pensioneve të tetorit

Botuar

  • македонски јазик
Pensionistët me mjetet nga pensioni i tetorit nëpërmjet rrjetit të ATM-ve dhe në rrjetin tregtar do të mund të disponojnë nga 26 Tetor, kurse pagesa në para e pensioneve për ato që nuk përdorin kartela pagesore do të kryhet nga 26 deri 29 Tetor.
-Qeveria sot e rishikoi dhe e miratoi Informacionin për pagesë të pensioneve për muajin Tetor 2021, dhe e obligoi Fondin për sigurim pensional dhe invalidor të Maqedonisë së Veriut ti dërgojë të dhënat për pensionet deri te bankat komerciale më së voni deri më 25 Tetor 2021. Me këto rekomandime bankat komerciale do të sigurojnë pensionistët të mund të disponojnë me pensionet e tetorit nëpërmjet rrjetit të ATM-ve dhe në rrjetin tregtar nga 26 Tetor 2021, thuhet në njoftimin nga pres-shërbimi qeveritar.
Pagesa me para në dorë të pensioneve për klientët të cilët nuk përdorin kartela, bankat e organizojnë në katër grupe sipas renditjes në vijim i renditur sipas lartësisë së pensionit edhe atë për pensionet në lartësi deri më 11.000 denarë, pagesa të kryhet më 26 Tetor (e martë), për pensionet në lartësi 11.001-14.000 denarë më 27 Tetor (e mërkurë), për pensione në lartësi 14.001-18.000 denarë më 28 Tetor (e enjte) dhe për pensione në lartësi mbi 18.001 denarë pagesa të kryhet më 29 Tetor (e premte).

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена