Na ndiqni në:

Gostivari

Shënimi i Ditës së mësimit në gjuhën turke në Gostivar

Botuar

  • македонски јазик

Me rastin e Ditës së mësimit në gjuhën turke, 21 Dhjetor, në Gostivar është mbajtur takim dhe shoqërim me mësimdhënësit turq në pension. Ngjarja organizohet nga komuna. Ish-mësuesit e paraleleve të gjuhës turke me krenari dhe emocione kujtuan ditët kur jepnin mësim në shkolla dhe dërguan një mesazh respekti të denjë për stafin që jep njohuri dhe edukon fëmijët.

“Kjo mënyrë e festimit të festave është bërë traditë në Gostivar. Më 7 mars organizojmë takime me mësues shqiptarë në pension, më 24 maj me mësues maqedonas në pension dhe këtu në datën e sotme me mësues turq në pension. “Festojmë së bashku, për të nderuar, për të thënë se ata kishin një profesion të shenjtë më të rëndësishëm se gjithë të tjerët dhe për të folur për momentet e bukura të jetës dhe karrierës së tyre”, tha kryetari Arben Taravari, kryetar i Komunës së Gostivarit.

Në shenjë falënderimi për respektin e shprehur, mësuesi në pension Bedri Nuredin i dhuroi kryetarit të komunës një libër autorial, monografi për Banjicën e Poshtme të Gostivarit.

“Dua të shpreh mirënjohjen time për nderin dhe respektin e treguar nga Komuna e Gostivarit dhe kryetari Arben Taravari. Organizimi i këtij takimi do të thotë për ne se nuk jemi të harruar dhe se puna jonë vlerësohet në mënyrën e duhur”, tha ai.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена