Na ndiqni në:

Gostivari

Vendim i Këshillit Gostivar: 100 euro ndihmë për nxënësit me sëmundje të rralla dhe aftësi të kufizuara

Botuar

  Nxënësit me sëmundje të rralla dhe me nevoja të veçanta nga Gostivari do të marrin një ndihmë financiare të njëhershme prej 6.000 denarë nga komuna. Vendimi për ndarjen e mjeteve financiare është marrë njëzëri në seancën e sotme të Këshillit të Komunës së Gostivarit.

  “Kjo është një mënyrë për t’i ndihmuar prindërit dhe nxënësit me nevoja të veçanta dhe sëmundje të rralla. Do të përfshihen të gjitha këto kategori që mendojnë në shkollat ​​fillore dhe të mesme në zonën e Gostivarit, por edhe ato që mesojnë në qytetet tjera, të cilat janë nga Gostivari. Kjo është një ndihmë financiare një herë, por ne si komunë e lëmë të hapur mundësinë që të vazhdojmë t’i ndihmojmë dhe mbështesim”, tha Imerlie Saliu nga sektori social komunal.

  Në seancën e sotme u mor vendim për përjashtimin nga bashkëpagesa për qëndrimin në kopsht të 15 fëmijëve romë në rrezik social.

  Këshilltarët miratuan edhe llogarinë vjetore të komunës për vitin 2021, si dhe raportin tremujor për realizimin e buxhetit gjithashtu për vitin e kaluar.

  Сподели ја веста:

  ИСТРАЖУВАЧКА АНКЕТА:

  Дали користите PayPal?

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

  Отворени огласи за вработување:

  Advertisement
  Advertisement

  Популарно изминативе 100 дена