fbpx
Na ndiqni në:

Maqedoni

Prokuroria themelore publike për ndjekjen e krimit të organizuar do t’i hetojë furnizimet publike për spitalin modular

Botuar

  • македонски јазик

Ngjarja tragjike që ndodhi në Tetovë inicioi Prokuroria themelore publike për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit në përputhje me detyrimet e saj të hap lëndë pas zërit të prekur. Veprimi është në drejtim të kontrollit të zbatimit dhe realizimit të prokurimit publik për ndërtimin e spitaleve modulare në shtet, njoftoi prokuroria.

Dje deri te Byroja e prokurimit publik dhe Ministria për punë dhe politikë sociale është dhënë Urdhër për sigurimin e dokumentacionit të plotë të lidhur me ndërtimin e 19 spitaleve modulare. Dëshmitë materiale të mbledhura do të jenë lëndë të analizës në drejtim të verifikimit, a është dokumentacioni për prokurimin publik të zbatuar në përputhje me dokumentacionin teknik për këto objekte.

Njëkohësisht, në përputhje me detyrimet e saja Prokuroria themelore publike për ndjekjen s krimit të organizuar dhe korrupsionit do të ndërmarrë edhe veprime të tjera për mbledhjen e dëshmive me qëllim verifikimin e situatës përkatëse.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена