fbpx
Na ndiqni në:

Gostivari

Komuna e Gostivarit shpalli shpallje për financim të projekteve

Botuar

  • македонски јазик

Komuna e Gostivarit, në përputhje me programet dhe planifikimin buxhetor për aktivitete në fushën e kulturës, sportit, mbrojtjes së mjedisit, mbrojtjes sociale dhe mundësive të barabarta për vitin 2022, shpalli shpallje për mbështetje financiare të projekteve nga shoqatat, klubet dhe individët.

Shpallja publike ka për qëllim inkurajimin e aktiviteteve me ndikim pozitiv në ngritjen dhe zhvillimin e kulturës, sportit, mjedisit dhe shoqërisë, si dhe të mundësojë pjesëmarrjen e të gjitha komuniteteve që jetojnë në Komunën e Gostivarit, thonë nga pushteti lokal.

Shpallja do të zgjasë deri më 15.02.2022, ndërsa detajet mund t’i shihni në LINKUN.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена