fbpx
Na ndiqni në:

Sport

Fitore dhe plasmani në ligën e parë të ekipit të femrave të Klubit të shahut Gostivar

Botuar

  • македонски јазик

Sukses i madh i ekipit të femrave të Klubit të shahut Gostivar, e cila në kampionatin shtetëror të ekipeve në ligën e dytë fitoi vendin e parë. Me këtë siguroi hyrje për garë në ligën e parë. Nga klubi janë tepër të kënaqur nga shfaqja dhe rezultati i ekipit të femrave, që ishte e formuar së fundmi në kuadër të klubit.

“Ky është sukses i konsiderueshëm, ekipi kishte shfaqje të mrekullueshme dhe erdhi deri tek fitorja e dëshiruar dhe plasimi në ligën e parë. Për herë të parë formuam ekip të femrave, krenohemi me atë që e arritën dhe besojmë se do të vazhdojnë të korrin suksese edhe më tej”, tha kryetari i Klubit të shahut Gostivar, Voislav Merxhanoski. Kampionati u mbajt nga 3 deri 6 Korrik në Ohër, kurse ndeshjet u luajtën sipas Sistemit të Bergerit. Për ekipin e Klubit të shahut Gostivar u shfaqën: Amica Andonoska, Milena Vujçiq, Ksenija Tomin dhe Simona Stefanovska.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена