Na ndiqni në:

Gostivari

Mbështetje për projekte të të rinjve nga Gostivari, i kyçur trajnim dhe mjete financiare

Botuar

  • македонски јазик

Të rinjtë nga Gostivari kanë shancin të bëhen pjesë e programit Young Cities, e cila I mbështet projektet rinore. Programi zgjat 6 muaj dhe përmban trajnim 4 ditor, mbështetje, rrjetëzim dhe monitorim. Trajnimi do të mbahet nga 25 deri 28 Qershor 2021 në Mavrovë.

“Programi është në kërkim të rinjve entuziastë dhe të përkushtuar nga Gostivari, të cilët janë përgatitur t’I përfaqësojnë nevojat e të rinjve në komunitetet lokale, me qëllim të ndërtimit të komuniteteve të sigurta dhe të qeta. I thirrim të rinjtë të paraqiten me iniciativa të cilat luftojnë kundër dhunës, polarizimit ekstremizmit dhe urrejtjes. Nëse kanë ideja për projekt I cili do t’a bëjë komunitetin më të sigurtë, gjithçka që duhet të bëjnë është të formojnë ekip dhe të aplikojnë”, thonë nga Democracy Lab, të cilët e implementojnë Programin.

Gjatë programit 6 mujor, Young Cities do to punojë me 4 ekipe dhe do të mundësojë: trajnim që do t’ju ndihmojë ekipeve t’a zgjerojnë iniciativën dhe mbështetjen e përhershme nëpërmjet mentorimit dhe punës konstante me ekipet e kyçur në programin.

Me kyçjen në Young Cities të rinjtë kanë mundësinë të fitojnë numër të madh të aftësive të cilat do t’ju ndihmojnë mendim kritik, ndërtim të kampanjave, përvojës në mendimin dhe implementimin e iniciativës vetjake.

Të drejtë për pjesëmarrje kanë personat nga 18 deri 29 vjet të cilët jetojnë në Gostivar, të cilët në mënyrë të përkushtuar do të marrin pjesë në të katër ditët e trajnimit. Është e nevojshme të mbledhin ekip prej 4 deri 6 njerëz dhe nëpërmjet aplikimit t’a sqarojnë projektin.

Paraqitja është deri më 14 Qershor.

аplikim 

https://forms.gle/idDXHPpdAqpom5dH9

Сподели на:
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени работни места во Полог:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена

error: Содржината е сопственост на Gostivarpess.mk!