Na ndiqni në:

Maqedoni

Një komision i posaçëm do të propozojë masa për të zbutur krizën e naftës

Botuar

  • македонски јазик

Qeveria në seancën e djeshme të 23-të të rregullt, vendosi të formojë Komisionin Këshillëdhënës për zbatimin e Planit të Ndërhyrjes në rast të ndërprerjes emergjente të furnizimit të tregut me naftë dhe/ose derivate të naftës.

“Komisioni Këshillimor për Detyrat duhet të inicojë një propozim për marrjen e vendimit për ndërprerjen e jashtëzakonshme të furnizimit të tregut me naftë dhe derivatet e naftës dhe shpalljen e krizës së naftës; të propozojë masa dhe vendime për normalizimin e furnizimit të tregut me naftë dhe derivate të naftës; të propozojë masa shtesë për normalizimin e ofertës së tregut, si dhe çështje të tjera në përputhje me ligjin dhe Rregulloren e punës që do të miratohen në mbledhjen e parë konstituive”, njofton shërbimi për shtyp i qeverisë.

Сподели ја веста:

ИСТРАЖУВАЧКА АНКЕТА:

Дали користите PayPal?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена