Na ndiqni në:

Çfarë, ku, si?

Vizitojeni Post Ekspres në lokacionin e ri në Gostivar!

Botuar

  • македонски јазик

24/7 çdoherë me Ju!

Post Ekspres Maqedoni është një nga kompanitë udhëheqëse të dërgesave të shpejta, rritja dhe zhvillimi i së cilës nuk ndalon.

Së fundmi në qytetin e Gostivarit gjenden në lokacion të ri më bashkëkohor dhe me hapësirë më të madhe me qëllim që çdoherë të jenë më në dispozicion për klientët.

Lokacioni i ri prej të cilit mundeni më lehtë të kryeni pranime dhe dërgesa të dërgesave Tuaja, gjendet në rrugën “JNA” nr.336, në daljen e Gostivarit drejt Kërçovës dhe Shkupit në afërsi të udhëkryqit të Zdunjës.

Orari i punës:
Ora 08:00 – 18:00 (e Hënë- e Premte)
Ora 09:00 – 16:00 (e Shtunë)

Kontakt telefon:
072/555-181

Ju presim të gatshëm dhe çdoherë këtu për Ju!

Post Ekspres – Postë për të gjithë!
www.postexpress.mk

(Shpallje komerciale)

Сподели ја веста:

ИСТРАЖУВАЧКА АНКЕТА:

Дали користите PayPal?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена