Na ndiqni në:

Gostivari

Ndryshim të regjimit të komunikacionit në një pjesë të Gostivarit

Botuar

  • македонски јазик

Nga nesër (8 dhjetor) deri më 11 dhjetor (e shtunë), për shkak të vendosjes së linjës kryesore të ujësjellësit me projektin e KFW dhe SECO, kalimi i bulevardit “Vëllezërit Gjinoski”, pjesa e mbikalimit në hyrje nga Gostivari deri te rrethrrotullimi i parë, do të ketë ndryshim të regjimit të komunikacionit, thonë nga Ndërmarrja Komunale.

Nga aty sqarojnë se komunikacioni dykahësh do të zhvillohet dy ditët e para në korsinë-hyrje për në Gostivar, ndërsa dy ditët e tjera në korsi-dalje nga Gostivari. “Bëjmë thirrje për respektim të sinjalistikës së komunikacionit, drejtim të kujdesshëm dhe mirëkuptim deri në përfundimin e aktiviteteve ndërtimore. “Ndihma do të ofrohet nga përfaqësuesit e MPB-së dhe NPK Gostivar”, njoftoi NPK.

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

ANKETIMI

По кој модел на настава треба да започне второто полугодие во училиштата?

Резултати од анкетата

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена