Na ndiqni në:

Gostivari

Është shpallur thirrja për banesat sociale në Gostivar -detaje për dokumentet, aplikimin, kriteret

Botuar

  • македонски јазик

Siç ishte e paralajmëruar, Ministria e Transportit dhe Lidhjeve sot ka shpallur thirrjen publike për shpërndarjen e 70 banesave sociale në Gostivar në objektin e ndërtuar për atë qëllim në rrugën “JNA”.

Apartamentet kanë një sipërfaqe prej 33 deri në 44 metra katrorë dhe mund të aplikojnë qytetarët e kategorive vulnerabël në vijim: fëmijët mbi 18 vjeç pa prindër apo përkujdesje prindërore, pra që deri në moshën 18 vjeç janë përkujdesur në institucione, shfrytëzuesit e ndihmës minimale të garantuar, qytetarët e prekur nga fatkeqësitë natyrore, familjet me persona me aftësi të kufizuara, anëtarët e rrezikuar social të komunitetit rom si dhe prindërit vetëushqyes me fëmijë të mitur.

Dokumentacioni duhet të jetë origjinal ose transkript i vërtetuar në noter dhe nuk mund të jetë më i vjetër se 6 muaj, me përjashtim të dokumenteve që shënohen nga organi kompetent si të përhershëm.

Për personat që nuk janë në gjendje të plotësojnë vetë dokumentacionin e nevojshëm, Qendra Ndërkomunale për Punë Sociale në Gostivar do të ofrojë ndihmën e nevojshme për të siguruar të gjithë dokumentacionin e kërkuar, thuhet në njoftim.

Detajet për dokumentacionin e kërkuar, kriteret etj jepen në: Thirrje për banesa sociale – Gostivar 2022.

Сподели ја веста:

ИСТРАЖУВАЧКА АНКЕТА:

Дали користите PayPal?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена