Na ndiqni në:

Lajme

Komisioni Rregullator: Nuk ka ndryshim në çmimet e karburanteve

Botuar

  • македонски јазик

Komisioni Rregullativ për Energji dhe Shërbime të Ujit të Republikës së Maqedonisë së Veriut sot ka mbajtur një seancë të rregullt në të cilën ka marrë vendimin për përcaktimin e çmimit më të lartë të shitjes me pakicë të derivateve të naftës dhe karburanteve të transportit, me të cilin vendosi që çmimet me pakicë të derivateve të naftës të mos ndryshojnë, përkatësisht të mbeten në të njëjtin nivel siç është përcaktuar në përputhje me vendimin për përcaktimin e çmimeve më të larta me pakicë të derivateve të naftës dhe derivateve për transport të Komisionit Rregullativ për Energji dhe Shërbime të Ujit të Republika e Maqedonisë së Veriut nga 12.03.2022.

Çmimet e mëposhtme mbeten në fuqi deri në vendimin e ardhshëm të KRE:

Motor benzin EUROSUPER BS 95 – 86,50 (den/litër)

Motor benzin EUROSUPER BS 98 – 88,50 (den/litër)

Naftë EURODIESEL BS (DE V) – 88,00 (dena/litër)

Vaj për djegie Extra light 1 (EL-1) – 83.50 (denar/litër)

Naftë M-1 NS – 60,914 (denarë / kg)

Vlera e fuçisë në tregun e Londrës mëngjesin e sotëm është 109 dollarë, që është një rënie prej 3.55 për qind. Në të njëjtën kohë, në tregun amerikan një fuçi tregtohet me çmim gati katër për qind më të ulët, pra 105 dollarë..

Сподели ја веста:

ИСТРАЖУВАЧКА АНКЕТА:

Дали користите PayPal?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена