Na ndiqni në:

Gostivari

Ndërrim në “Komunalec” Gostivar, Faton Bilalli drejtor i ri

Botuar

  • македонски јазик

Ndërmarrja publike “Komunalec” në Gostivar ka drejtor të ri. Në vend të Isak Lazamit në krye të ndërmarrjes ulet Faton Bilalli.

“Me respekt dhe mirënjohje për punën e palodhshme, drejtorit të deritanishëm Isak Lazami i ndava mirënjohje për kontributin në funksionimin e ndërmarrjes. Isaku do të mbetet bashkëpunëtori im i ngushtë dhe do të vazhdojë të ofrojë përvojën e tij duke marrë përgjegjësi të reja në procesin e zhvillimit të qytetit tonë. Arkitekti Faton Bilalli është emëruar drejtor i NP “Komunalec”. Arkitekt i ri i suksesshëm, me eksperiencë specifike në hidroinxhinieri, fushë kjo e lidhur ngushtë me veprimtarinë e kësaj kompanie. Fatoni do të jetë në shërbim të gostivarasve me profesionalizëm, përkushtim dhe punë të palodhur, gjë që do të justifikojë besimin që kemi tek të rinjtë për t’iu besuar atyre detyra të rëndësishme”, tha kryetari Arben Taravari.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена