Na ndiqni në:

Gostivari

Komunikacioni në rrugën Dibër-Mavrovë në ndërprerje, ka rënë një dru

Botuar

  • македонски јазик

Nga ora 10 komunikacioni në drejtimin rrugor Dibër-Mavrovë, tek m.v. Kryqëzimi i Vrbjanit, është në ndërprerje në të dy drejtimet për shkak të drurit të rënë, informon Unioni automobilistik i Maqedonisë.

Prej orës 09:40 sillet ndalesë për komunikacion të automjeteve të rënda të mallrave në drejtimin rrugor Manastir-Resnjë nëpër kalimin malor Gjavato. Prej orës 06:30 është vendosur ndalesë për automjetet e rënda të mallrave në kalimin malor Strazhë. Prej orës 06:30 është vendosur ndalesë për automjetet e rënda të mallrave në drejtimin rrugor Gostivar- Mavrovë- Dibër. Prej orës 22:00 (29.11.2021) është vendosur ndalesë për automjetet e rënda të mallrave në drejtimin rrugor P1209 Tetovë -Kodra e Diellit derisa për llojet e tjera të automjeteve është e detyrueshme përdorimi i pajisjeve të dimrit.

AMSM rekomandon shpejtësi të përshtatur të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të komunikacionit të vendosur dhe drejtim i kujdesshëm me automjetet.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

ANKETIMI

По кој модел на настава треба да започне второто полугодие во училиштата?

Резултати од анкетата

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена