Na ndiqni në:

Maqedoni

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, në disa vende ka mjegull të dendur

Botuar

  • македонски јазик

Komunikacioni në rrugët shtetërore është i pandërprerë, në rrugë kryesisht me lagështirë dhe në vende me mjegull të dendur, tha AMSM.

Intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

Për shkak të rrëshqitjes së dheut dhe rrëshqitjes së madhe të dheut, komunikacioni në drejtimin rrugor A2 Sveti Nikole – Miladinovci, 10 km para Miladinovcit, është ridrejtuar vetëm në një shirit në gjatësi prej 150 metrash.

Në vendngjarje vendosen sinjalistikat përkatëse të komunikacionit, këshillohen pjesëmarrësit në komunikacion të lëvizin me kujdes.

Shoqata e Automjeteve njofton se komunikacioni në rrugën R1402 Strumicë – Mokrino – Smolari afër burimeve të Mokrinos është në ndërprerje për shkak të rrugës dhe vërshimeve. Ekipet e NP “Makedonija pat” janë duke punuar në pastrimin e rrugës dhe normalizimin e qarkullimit.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена