Na ndiqni në:

Maqedoni

Komunikacioni zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të lagështa

Botuar

  • македонски јазик

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillojet pa pengesa nëpër rrugë kryesisht të lagështa, informon AMSM.

Intensiteti i komunikacioniy në drejtimet rrugore jashtë nga mjediset e qytetit është mesatar. Në kalimet kufitare, nga ana maqedonase, nuk ka ndalesa më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Unioni i automjeteve rekomandon shpejtësi të përshtatur të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim i kujdesshëm me automjetet, veçanërisht në rrugës nëpër luginat, luginat lumore dhe grykat, ku ka mundësi nga paraqitja e rrëshqitjes së dheut.

Kjo veçanërisht i referohet seksioneve Katllanovë-Veles, Mavrovë-Dibër-Strugë, Vinicë-Berovë dhe Koçan-Dellçevë.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

ANKETIMI

По кој модел на настава треба да започне второто полугодие во училиштата?

Резултати од анкетата

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена