Na ndiqni në:

Maqedoni

Komunikacioni zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të lagështa

Botuar

  • македонски јазик

Qarkullimi në rrugët shtetërore është i pandërprerë në rrugë me lagështirë. Në rrugën Tetovë – Kodra e Diellit ka mbetje të borës së qullur pas intervenimit të ekipeve të NP Rruga e Maqedonisë, tha AMSM.

Në kalimin malor Gjavato, për shkak të mjegullës, dukshmëria është ulur në 50 metra.

Intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

AMSM rekomandon rregullim të shpejtësisë, respektim të sinjalizimit të vendosur në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht ka të bëjë me segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

ANKETIMI

По кој модел на настава треба да започне второто полугодие во училиштата?

Резултати од анкетата

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена