Na ndiqni në:

Maqedoni

Të testuar për korona virus 3.073, pozitivë 490

Botuar

  • македонски јазик
Në 24 orët e fundit janë bërë 3.073 testime, kurse janë regjistruar 490 raste të reja të KOVID-19, njoftoi Ministria e shëndetësisë. Nëpër rajone:
• Shkup – 223
• Kumanovë – 38
• Prilep – 33
• Veles – 32
• Shtip – 24
• Manastir – 20
• Kavadarci – 19
• Ohër – 17
• Kriva Pallankë – 16
• Koçan – 10
• Kërçovë – 8
• Makedonska Kamenica – 6
• Gjevgjeli – 5
• Strumicë, Radovish dhe Probishtip – nga 4
• Tetovë, Dellçevë, Vinicë, Vallandovë, Kratovë dhe Demir Hisar – nga 3
• Gostivar, Strugë dhe Negotinë – nga 2
• Sveti Nikole, Resnjë dhe Bogdanci – nga 1
Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 11 persona të vdekur: 4 persona të vdekur nga Shkupi (83, 80, 78, dhe 66vjet), 3 persona të vdekur nga Kumanova (93, 69 dhe 48vjet), 2 persona të vdekur nga Prilepi (79 dhe 35vjet) dhe nga një person i vdekur nga Strumica (67vjet) dhe Radovish (79vjet).
Të gjithë personat e paraqitur kanë vdekur në kushte spitalore.
Në mënyrë plotësuese, në përputhje me Regjistrin e personave të vdekur me dijagnozë KOVID-19 nga Moj Termin, janë paraqitur edhe 3 persona të vdekur, me datë të vdekjes nga 13.10.2021 deri 19.10.2021. Janë regjistruar 3 persona të vdekur nga Kriva Pallankë, Kumanovë dhe Gjevgjeli, në moshë prej 52 deri 95 vjet. Të gjithë personat e vdekur kanë ndërruar jetë në kushte spitalore.
Janë regjistruar 201 pacient të shëruar:
• Shkup – 143
• Veles – 10
• Kavadarci – 8
• Kumanovë – 7
• Shtip – 5
• Koçan – 4
• Gjevgjeli dhe Radovish – nga 3
• Prilep, Manastir, Negotinë, Sveti Nikole dhe Probishtip – nga 2
• Tetovë, Ohër, Kërçovë, Resnjë, Kratovë, Bogdanci, Demir Hisar dhe Makedonska Kamenica  – nga 1

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена

error: Содржината е сопственост на Gostivarpess.mk!