Na ndiqni në:

Biznesi

Kontrolli teknik më kualitativ për sigurinë tuaj – Qendra për automjete motorike “Gostivar”

Botuar

 • македонски јазик

Ekipi profesional më i kualifikuar, stacion personal për kontroll teknik dhe analizë të automjeteve me aparatet më të reja diagnostifikuese dhe pajisje për vërtetimin e gjendjes teknike të mjeteve. Regjistrimin e automjeteve në afatin më të shkurtër kohor. Ju vetëm duhet t’a sillni mjetin tua, gjithçka tjetër është punë e Qendrës për automjete – Gostivar.

Të gjithë klientët janë të pritur me mirësjellje nga personeli, kurse në stacion punon edhe referent i MPB përgjegjës për nxjerrjen e lejeve të vozitjes dhe targave. Qendra me dekada është zgjedhja e parë të shoferëve nga Gostivari.

Qendra për automjete – Gostivar ofron edhe kontrolle teknike të jashtëzakonshme falas të automjeteve të regjistruara.

Se Qendra për automjete është një familje e madhe e klientëve të kënaqur e vërteton numri prej mbi 10.000 anëtarë të regjistruar, e cila nuk ndalon së rrituri. Dilema rreth kontrollit të të preferuarit tuaj në katër rrota zhduket, kur keni garancion se jeni në qendrën e vëmendjes të organizatës, e cila me krenari është bartëse e mirënjohjes më të lartë komunale “18 Nëntori”.

Cilat shërbime i ofron?

Kontroll teknik të të gjitha llojeve të automjeteve:

 • Për udhëtim
 • Transport mallrash
 • Autobus
 • Traktorë
 • Rimorkiot
 • Motorë
 • Biçikletë me tri rrota
 • Të gjitha maqinat për punë
 • Mbushja e gomave me Azot
 • Nxjerrja e kartonave gjashtëmujor për kontroll teknik

Dokumentacion 

 • Nxjerrja e autorizimeve ndërkombëtare për menaxhimin e mjeteve motorike
 • Nxjerrja e lejes ndërkombëtare të vozitjes
 • Nxjerrja e targave provë
 • Shtëpi brokerimi për lëshimin e polisave nga të gjitha kompanitë e sigurimeve

Mbështetje administrative 

 • Çlajmërim të mjeteve
 • Ndryshim të pronarit
 • Regjistrim të mjeteve motorike
 • Plotësimi i plotë i letrave për pagesat në rrugët publike, targat, libri i trafikut, afishe, vulat e taksave, etj.

Në të ardhmen e afërt lajmërojnë që do rritet në qendër e vërtetë rajonale për mjete me shtimin e pajisjeve më të reja për kontrollën dhe përmbushjen e euro 5 dhe euro 6 standardeve, a-teste, homologim, etj.

 

Shoqëria për Testimin dhe Analizën teknike të Mjeteve motorike

Qendra për automjete motorike dooel -Gostivar

Rr. “Ilindenit” PN Gostivar, Maqedoni
Telefon
+389 (0) 42 214 504
Telefon/faks
+389 (0) 42 214 504
Orari i punës: e hënë- e premte 08:00 deri 16:00

(комерцијална објава)

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Анкета

Дали ги поддржувате предлог мерките за вработените во јавните институции (сертификат за вакцина, ковид-тест или потврда за прележаност)?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена

error: Содржината е сопственост на Gostivarpess.mk!