fbpx
Na ndiqni në:

Besonit ju ose jo?!

Besuat ju ose jo?!

Botuar

  • македонски јазик

Një çift bashkëshortor nga provinca Bullakaj, Filipini fëmijës së tyre të porsalindur i’a kanë dhënë emrin Hypertext Mark-up Language, gjegjësisht HTML. Këtë emër përfundimisht të pazakontë në faktë Enka zgjedhur babai, i cili me profesion është programues kompjuterik. Emrat e çuditshëm i kanë traditë familjare, po ashtu edhe tezja e të porsalindurit HTML quhet Spaghetti 88, kurse fëmijët e saj Cheese dhe Parmesan.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена