Na ndiqni në:

Zgjedhjet Lokale 2021

Në Gostivar për votim janë paraqitur 268 të sëmurë dhe të pafuqishëm dhe 3 persona në burg shtëpiak

Botuar

  • македонски јазик

Komisioni komunal zgjedhor i Gostivarit i mbaron përgaditjet për zhvillimin e rrethit të dytë të Zgjedhjeve lokale 2021. Sot distribuohen materialet zgjedhore deri te bordet zgjedhore, kurse zhvillohet edhe votimi i të sëmurëve, personave në karantinë për shkak të kovidit dhe në burg shtëpiak. Sipas informacioneve nga KKZ, në Gostivar për votim janë paraqitur 268 të sëmurë dhe të pafuqishëm, si dhe tre persona që gjenden në burg shtëpiak. Votues në izolim nuk ka.

Të drejtë vote në Zgjedhjet lokale në Komunën e Gostivarit kanë 81.083 qytetarë. Votimi do të zhvillohet në 121 vend votime. Në listës zgjedhore të Komunës së Vrapçishtit janë të shënuar 26.383 qytetarë, të cilët janë të shpërndarë për votim në 39 vend votime.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена

error: Содржината е сопственост на Gostivarpess.mk!