Na ndiqni në:

Gostivari

Për eko aktivitete dhe projekte në Gostivar këtë vit janë ndarë 4,3 milionë denarë

Botuar

  • македонски јазик

Nën moton “Ne kujdesemi” në sheshin e qytetit në Gostivar sot u shënua 21 Marsi, Dita Botërore e Ekologjisë. Në stendë kalimtarëve u shpërndanë fletëushka informuese me përmbajtje ekologjike si dhe eko-çanta. Manifestimi u organizua bashkërisht nga Komuna e Gostivarit dhe NP “Komunalec”.

“Shënojmë 21 Marsin, Ditën e Ekologjisë, duke apeluar qytetarët që të vetëdijesohen për problemet e përditshme në fushën e ekologjisë me të cilat ballafaqohemi të gjithë”, tha kryetari i Këshillit të Gostivarit, Valbon Limani.

Vetëqeverisja lokale e Gostivarit këtë vit për mbrojtjen e mjedisit jetësor do të ndajë 4,3 milionë denarë nga buxheti i komunës.

“Programi i mbrojtjes së mjedisit është i ndarë në katër grupe aktivitetesh: kujdesi për ajrin e ambientit, zgjerimi i hapësirave të gjelbra, projekte mjedisore dhe ndërgjegjësimi i publikut për mjedisin. Dëshiroj të njoftoj se më 7 maj në Gostivar do të ketë aksion për pastrimin e përgjithshëm të qytetit, të cilin do ta realizojmë me një organizatë joqeveritare me të cilën është nënshkruar memorandum bashkëpunimi”, sqaroi Zudi Xhelili, përgjegjës. për mbrojtjen e mjedisit në komunë.

Stenda në sheshin e qytetit u vizitua edhe nga punonjës të administratës komunale dhe Komunalecit.

Сподели ја веста:

ИСТРАЖУВАЧКА АНКЕТА:

Дали користите PayPal?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена