Na ndiqni në:

Maqedoni

Të ngrira çmimet e bukës, vajit, qumështit, mishit…

Botuar

  • македонски јазик

Qeveria në seancën e 124 të sotme të rregullt për përcaktimin e çmimeve më të larta të produkteve ushqimore themelore në tregtinë me shumicë dhe tregtinë me pakicë.

Shërbimi qeveritar për media njoftoi se çmimet do të jenë në lartësi nga 1 Djetor 2021, kurse vendimi do të vlejë deri 31 Janar 2022, me mundësi për vazhdim nëqoftëse atë do ta kërkojë edhe më tej gjendja në tregun.

-Me këtë vendim përcaktohen çmimet më të larta në tregtinë me shumicë dhe tregtinë me pakicë të produkteve ushqimore themelore: buka, sheqeri, mielli-tip 400, vaji i lulediellit për ushqim, qumështit të qëndrueshëm me yndyrë nga 2,8 , 3,2 dhe 3,5 përqind, mishi i fresklt dhe produktet e mishit të thatë dhe djathit dhe xhizës. Çmimet më të larta të produkteve caktohen në nivelin e çmimeve që janë zbatuar më 1 Dhjetor 2021, në tregtinë me shumicë dhe tregtinë me pakicë. Vendimi do të zbatohet deti më 31 Janar 2022, me mundësi për vazhdim nëqoftëse gjendja nl tregun e kërkon atë edhe më tej, njoftoi shërbimi qeveritar për media.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена