Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 11/06/2019 | 09:54

УЈП месецов трипати ќе постави даночен шалтер во Маврово Ростуше

Управата за јавни приходи во текот на овој месец, во три наврати ќе постави мобилен даночен шалтер за жителите на Општина Маврово и Ростуше.

Според распоредот што го објавува УЈП, мобилниот даночен шалтер ќе биде во оваа општина на 14, 21 и 28 јуни. На овие датуми, специјално опременото комбе за давање услуги на граѓаните, ќе биде поставено пред општинската зграда во Ростуше во периодот од 10 до 14 часот.

„Преку мобилниот даночен шалетр, граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење или седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања  како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата“, наведуваат од УЈП.

Напишете коментар