Поврзи се со нас

Верувале или не ?!

Верувале или не?!

Група на крадци во Лузијана, САД, од продажен салон на ”Chevrolet”, успеале да ги извадат и украдат гумите на триесет и еден автомобил. Според безбедносните камери, на крадците им требало околу 40 минути за оваа „операција“ да ги извадат од возилата и транспортираат 124 гуми, односно 20 секунди по гума. Направиле штета од 120.000 долари.

Advertisement
Остави коментар

Напишете коментар

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно